Интерет-магазин мотозапчастей. Украина

motoring2013@gmail.com

мотозапчасти оптом и розницу. Доставка по Украине

Каталог

Запчастини для мотоцикла VIPER V200CR

VIPER V200CR – новинка 2014 року, і хоч з тих пір пройшло кілька років, мотоцикл залишається одним із затребуваних в класі. Клас яскравих спортивних, але недорогих мотобайків. Переваги – низька вартість, відмінний дизайн, економія палива. Мінуси – невисока максимальна швидкість. Грубо кажучи, якщо мотолюбителям треба ганяти на ідеальних трасах під двісті кілометрів на годину, китаєць VIPER V200CR такі вимоги не потягне. З іншого боку, потужні спортбайки стоять десятки тисяч доларів, а VIPER V200CR продається за суми, на порядок нижче. Для міської їзди V200CR підходить ідеально, він економний по витраті палива, а динаміки вистачає, щоб не гальмувати на світлофорах, але не летіти на зустрічні смуги.

Якість китайських мотоциклів за останні роки значно покращилася, але питання хороших запчастин, як і раніше актуальне. Купити запчастини для мотоцикла VIPER V200CR вигідно в інтернет-магазині Motoring, де продається все можливе для мотоциклів. На електронних прилавках є такі деталі, як: жабка заднього гальма, заводна ніжка, заводна ніжка крива, задній багажник, задній підкрілок, замок запалювання, захист ланцюга, зірка задня 428-42, зірочка барабана трансмісії, дзеркала заднього виду (пара) та ін. Деталей сила-силенна, але зручний інтерактивний пошук по каталогу дає можливість знайти потрібні запчастини.

Для новачків, можливо, самостійний підбір здасться непростим, але в жодному разі не треба їхати кудись, витрачати час на ходіння по ринку. Якщо виникають питання, їх можна швидко вирішити за допомогою співробітників компанії, здатних оперативно вибрати потрібні запчастини і оформити покупку. Процес купівлі простий – обраний товар «падає» в корзину, його потрібно оплатити різними способами і оформити доставку.

Корзина

Ваша корзина пуста.

Товар по группам