Интерет-магазин мотозапчастей. Украина

motoring2013@gmail.com

мотозапчасти оптом и розницу. Доставка по Украине

Каталог

Запчастини для мотоцикла VIPER R1

Якщо потрібен недорогий спортивний мотоцикл, то вибір VIPER R1 практично однозначний. Звичайно, сімнадцять «конячок» не дозволяють байку розганятися вище 120-130 км на годину або набирати сотню за три секунди, зате мотоцикл коштує дуже мало для спорт-класу. Головна перевага – футуристичний стиль, капотування в обшивку з якісного пластику, також є масляне охолодження, не рахуючи звичайного повітряного. Запуск мотора працює з кнопки, табло велике цифрове, а система вихлопу приємно для цінителів солідно «гарчить». Можна сказати, що на мотоциклі VIPER R1 мотогонщик виглядає солідно і яскраво, тільки гнати наввипередки з автомобілями або японськими мотобайками безглуздо.

Окрема тема для розмови – питання, де купити запчастини для мотоцикла VIPER R1, а зробити це можна в інтернет-магазині Motoring. Вибирають цю компанію, цей онлайн-маркет люди, які присвятили вільний час мотоциклам, їх ремонту, оновленню та вдосконаленню. В інтернет-магазині Motoring не просто всі мотозапчастини дешевше, ніж в звичайних магазинах, тут величезний вибір, можна замовити і згодом купити самі рідкісні деталі. Багато мотовласників люблять самі розібрати і відремонтувати улюбленого «залізного коня», але навіть якщо заганяють на ремонт до спеціалістів, все одно можна купити запчастини для мотоцикла VIPER R1 самостійно, щоб не переплачувати.

В асортименті є: вилка (підвіска), повітряний фільтр тип 2, генератор, глушник, головка циліндра, датчик паливного бака, двигун, демпфер заднього колеса та зірочка, демпферні гумка, демпферні гумка тип 2, диск гальмівний передній для мотоціклів, диск задній, диск передній. Для вибору і покупки слід зайти на сайт інтернет-магазину Motoring, перейти в каталог, і там провести пошук за категоріями.

Корзина

Ваша корзина пуста.

Товар по группам