Интерет-магазин мотозапчастей. Украина

motoring2013@gmail.com

мотозапчасти оптом и розницу. Доставка по Украине

Каталог

Новости

Запчастини для мотоцикла VIPER V200CR

VIPER V200CR – новинка 2014 року, і хоч з тих пір пройшло кілька років, мотоцикл залишається одним із затребуваних в класі. Клас яскравих спортивних, але недорогих мотобайків. Переваги – низька вартість, відмінний дизайн, економія палива. Мінуси – невисока максимальна швидкість. Грубо кажучи, якщо мотолюбителям треба ганяти на ідеальних трасах під двісті кілометрів на годину, китаєць VIPER V200CR такі вимоги не потягне. З іншого боку, потужні спортбайки стоять десятки тисяч доларів, а VIPER V200CR продається за суми, на порядок нижче. Для міської їзди V200CR підходить ідеально, він економний по витраті палива, а динаміки вистачає, щоб не гальмувати на світлофорах, але не летіти на зустрічні смуги.

Якість китайських мотоциклів за останні роки значно покращилася, але питання хороших запчастин, як і раніше актуальне. Купити запчастини для мотоцикла VIPER V200CR вигідно в інтернет-магазині Motoring, де продається все можливе для мотоциклів. На електронних прилавках є такі деталі, як: жабка заднього гальма, заводна ніжка, заводна ніжка крива, задній багажник, задній підкрілок, замок запалювання, захист ланцюга, зірка задня 428-42, зірочка барабана трансмісії, дзеркала заднього виду (пара) та ін. Деталей сила-силенна, але зручний інтерактивний пошук по каталогу дає можливість знайти потрібні запчастини.

Подробнее...

Запчастини для мотоцикла VIPER R1

Якщо потрібен недорогий спортивний мотоцикл, то вибір VIPER R1 практично однозначний. Звичайно, сімнадцять «конячок» не дозволяють байку розганятися вище 120-130 км на годину або набирати сотню за три секунди, зате мотоцикл коштує дуже мало для спорт-класу. Головна перевага – футуристичний стиль, капотування в обшивку з якісного пластику, також є масляне охолодження, не рахуючи звичайного повітряного. Запуск мотора працює з кнопки, табло велике цифрове, а система вихлопу приємно для цінителів солідно «гарчить». Можна сказати, що на мотоциклі VIPER R1 мотогонщик виглядає солідно і яскраво, тільки гнати наввипередки з автомобілями або японськими мотобайками безглуздо.

Окрема тема для розмови – питання, де купити запчастини для мотоцикла VIPER R1, а зробити це можна в інтернет-магазині Motoring. Вибирають цю компанію, цей онлайн-маркет люди, які присвятили вільний час мотоциклам, їх ремонту, оновленню та вдосконаленню. В інтернет-магазині Motoring не просто всі мотозапчастини дешевше, ніж в звичайних магазинах, тут величезний вибір, можна замовити і згодом купити самі рідкісні деталі. Багато мотовласників люблять самі розібрати і відремонтувати улюбленого «залізного коня», але навіть якщо заганяють на ремонт до спеціалістів, все одно можна купити запчастини для мотоцикла VIPER R1 самостійно, щоб не переплачувати.

Подробнее...

Запчастини для мотоцикла VIPER F5

Яскравий і спритний мотоцикл VIPER F5 приваблює користувачів насамперед доступною ціною і гарною якістю. По виду VIPER F5 – вилитий спорт-байк, і хоча його динамічні характеристики поступаються японським та німецьким монстрам, китайському представникові є чим похвалитися. Обсяг движка – двісті кубічних сантиметрів при масі 120 кг дозволяють їхати на крейсерській швидкості 100-120 км на годину. Можна розігнати до 140-150, але насолоди від такої їзди не буде, так як починаються вібрації. Багато мотовласників сходяться на думці, що при належному догляді, заміні запчастин VIPER F5 зможе довго прослужити, тому постає питання покупки доступних деталей.

Купити запчастини для мотоцикла VIPER F5 можна в інтернет-магазині Motoring. Тут продаються амортизатори задні (пара), амортизатори задні газомасляні, бендикс, бензобак, блок кнопок, бічна паркувальних ніжка, вакуумний кран бака, вал заводного лапки в зборі, вал лапки перемикань швидкості, верхня пластина траверси та ін. Чому купити запчастини вигідно в інтернет-магазині? Завдяки низьким цінам і відмінній якості, так як товари завозяться на склади компанії Motoring безпосередньо від виробників або їх офіційних представників. Коли мототовари не проходять через декількох посередників, ціна залишається на колишньому рівні, без націнок.

Подробнее...

Двигатели для трициклов

Трициклы, в частности трехколесные грузовые мотоциклы – хорошее подспорье для частных домовладений и даже небольших фермерских хозяйств. Если кто не в курсе, что такое современный трицикл, надо вспомнить советский грузовой мотороллер «Муравей», на котором чего только не возили, да и сейчас еще «Муравьев» используют рачительные хозяева. Новые грузовые мотоциклы более экономные, обладают повышенными характеристиками в плане грузоподъемности и скорости, хотя и не особо далеко ушли от старых мотороллеров. Самая важная характеристика трицикла – его мотор, но купить двигатели для трициклов сейчас не проблема, а чтобы максимально выгодно купить мотор, следует обратиться в интернет-магазин.

Лидером продаж на моторынке является компания Motoring, а посмотреть предлагаемые товары удобно на сайте интернет-магазина «Моторинг». Само собой, в наличии есть двигатели для трициклов (трехколесных грузовых мотоциклов) с задним ходом от 150-250 кубов, которые используют для грузовых мотоциклов VIPER ZUBR, Horse HT-200, Foton (Europard) FT200ZH-8, ДТЗ МТ200-1. Всегда в наличии двигатели в сборе 150, 200, 250 кубов, а также ассортимент содержит сотни наименований мотозапчастей. Очень удобно то, что потенциальный покупатель может посмотреть товар удаленно, на любом гаджете с интернетом, и не надо ездить по торговым точкам, искать лучшие предложения.

Подробнее...

Двигатели для кроссовых или Enduro мотоциклов

Кроссовые мотоциклы – украшение мотоциклетной отрасли, стоит лишь посмотреть на соревнования эндуро мотоциклов, которые вырывают комья земли, перепрыгивают барьеры и т.п. Необязательно держать в гараже такого зверя, который предназначен только для соревнований, можно купить недорогой мотоцикл класса Enduro, чтобы уверенно себя чувствовать на пересеченной местности. Кроссовые мотобайки можно использовать где угодно, необязательно ездить в лесах и полях, они отлично выглядят на улицах города. Отличные модели кроссовых мотобайков предлагают китайские производители, причем их цена весьма доступная, а качество новых мотоциклов тоже на высоте. Что касается запчастей, то и здесь мотолюбителям не придется переплачивать, особенно когда речь идет о покупке в интернет-магазине.

Подробнее...

Корзина

Ваша корзина пуста.