Интерет-магазин мотозапчастей. Украина

motoring2013@gmail.com

мотозапчасти оптом и розницу. Доставка по Украине

Каталог

Новости

Запчастини для мотоцикла VIPER V250VXR

Злетіти на мотоциклі вище одноповерхового будинку – для рядового мотолюбителя ця мрія навряд чи здійсненна, та й ризикувати здоров'ям не слід. Однак відчути насолоду від їзди на мотобайку класу ендуро може кожен шанувальник двоколісних машин. Основна проблема з купівлею кросових мотобайків – їх висока вартість, і одна справа, коли дорогі машини купують для змагань, але коли купляють для себе, то для проби витратити десятки тисяч доларів або євро готовий далеко не кожен. У цьому сенсі пропозиція китайських мотовиробників – відмінний шанс покатати на недорогому повноразмерному байці, і яскравий приклад – моторикл VIPER V250VXR.

Ендуро V250VXR підходить для новачків гонок, він легко управляється, добре маневрує, чудово тримає трасу. До кросовому байку особливі вимоги і особливий догляд. Запчастини для мотоцикла VIPER V250VXR слід міняти ще до того, як вони виходять з ладу, щоб убезпечити себе і колег по трасі. Якісні деталі продаються в спеціалізованих магазинах, і в інтернет-магазині Motoring можна купити запчастини для мотоцикла VIPER V250VXR самих різних найменувань. В асортименті є такі деталі: підшипник переднього колеса 6301, підшипник керма, поршневі, поршневі комплект, привід спідометра, прокладки великий набір, прокладки малий набір, пружина бічної опори, пружина жабки гальма.

Подробнее...

Запчастини для мотоцикла VIPER F2

Неспеціаліст не відрізнить, чи на трасі промайнув китайський спортбайк, чи проїхав японський або німецький. Звичайно, якщо оцінювати швидкісні, динамічні характеристики, то немає сенсу навіть починати порівняння. Зате наскільки велика відмінність у швидкості і потужності китайського спортбайка VIPER F2 і Suzuki або BMW, настільки ж явна різниця у вартості. Китайський мотоцикл можна купити за пару тисяч доларів, а для покупки німецьких або японських треба додати ще один нуль до ціни. Нехай з VIPER F2 не поїдеш двісті кілометрів на годину, зате дизайн байка дуже хороший, обводи – хижі і стрімкі. Нова модель оснащена гарною гумою, і в принципі якість вузлів і деталей добра.

Незважаючи на покращені якість і надійність, мотоцикли вимагають догляду, ремонту та профілактики, для чого потрібні нові деталі. Купити запчастини для мотоцикла VIPER F2 вигідно в інтернет-магазині Motoring, що спеціалізується на продажу мототоварів. Так, в інтернет-магазині можна купити такі деталі, як: передній супорт, повороти задні (пара), повороти передні (пара), підніжка задня (пара), підніжка передня (пара), підніжки багажника, підшипник та втулка демпфера 6004RS, підшипник заднього колеса 6202RS. Це лише мала частина асортименту, а подивитися повний каталог можна в будь-який момент часу на сайті компанії Motoring.

Подробнее...

Запчастини для мотоцикла VIPER ZS200N

Дорожні мотоцикли – найдоступніший варіант для тисяч шанувальників мотобайків відчути трасу двома колесами. Дорожній мотоцикл VIPER ZS200N – одна з найпопулярніших машин цього класу, з 200-кубовим двигуном, додатковим балансувальним валом і механічною коробкою-п’ятиступкой. Корисного вантажу мотобайк бере до півтора центнера, зате і сам важить всього 130 кг, що дає відмінну маневреність і керованість. Єдине, що відзначають досвідчені мотолюбителів – середня якість деяких деталей, зокрема, рекомендують замінити гуму любителям активно входити в повороти. Дизайн VIPER ZS200N звично узятий у японського побратима, так що на дорогах китаєць виглядає солідно і привабливо.

Купити шини, гуму, масло або пластик для VIPER ZS200N можна в одному з найавторитетніших електронних маркетів – в інтернет-магазині Motoring. Компанія працює тільки з мототоварами, але завдяки цьому в інтернет-магазині Motoring можна купити все існуючі деталі, в тому числі такі: натягувач ланцюга, ніжка гальмівна, обтічнік передньої фари, вісь заднього колеса для мотоціклів AL MU, вісь маятника, вісь переднього колеса для мотоціклів AL, вісь центральної підніжки, панель приладів, панель сидіння, патрубок карбюратора та ін.

Подробнее...

Запчастини для мотоцикла VIPER V150A

Дорожній мотоцикл – це можливість поїхати на роботу, з’їздити на риболовлю чи по гриби, просто покатати по району. У такого дорожника, як мотоцикл VIPER V150A, мала витрата бензину, а значить, з однієї заправки десятилітрового бака можна проїхати сотні кілометрів. Так, китайський мотоцикл не має божевільних динамічних характеристик, але він не для того створений. Зате VIPER V150A нормально їде на швидкості 60-80 км на годину, а коштує при цьому вельми недорого. Ще один плюс – дешеві запчастини, адже хоч сам мотобайк мало де продається, запчастини для мотоцикла VIPER V150A будуть потрібні ще довго. У доброго господаря техніка служить тривалий час, але навіть для експлуатації в стандартний термін треба міняти покришки, масло та інші витратні матеріали.

Таким чином, купити запчастини для мотоцикла VIPER V150A – подбати про безпеку водія на дорозі, простежити за тим, щоб мотобайк можна було через кілька років якщо не продати, то подарувати кому-небудь. Мотолюбителі рідко залишають собі на довгі роки найпростіші мотоцикли, змінюючи їх на моделі сучасніше або потужніше, але навіть віддати комусь мотоцикл в «убитому» стані – недобре. Купити запчастини для мотоцикла VIPER V150A зручно і вигідно в інтернет-магазині Motoring. Тут продають такі деталі, як: коромисло клапана в зборі, крило заднє, крило переднє, кришка бака та ключі, кришка двигуна (ліва), кришка двигуна (права), кришка заднього колеса та колодки (літі колесо) MUSSTANG MT150-5, магнето , масляний насос, масляний щуп.

Подробнее...

Запчастини для мотоцикла VIPER ZS125J

Дорожні мотоцикли можна назвати «позашляховиками», якщо порівнювати з автомобілями. Порівняння, звичайно, умовне, але ж не всі машини, які в народі називають «джипами», вміють їздити по багнюці. Так і з мотоциклами – дорожні мотобайки найбільш універсальні. Звичайно, для гонок по бруду краще підійдуть ендуро, а на трасі високу швидкість покажуть спортбайки, зате на міських мотоциклах можна катати по асфальту, ґрунту, з'їздити на відпочинок або в сусіднє місто. Саме таким мотобайком є VIPER ZS125J. 125-кубовий движок дозволяє комфортно їхати на швидкості 70-80 км, але при цьому витрата – всього пара літрів на сотню, тобто, десятилітрового бака вистачає на півтисячі кілометрів!

Мотоцикл VIPER ZS125J зібраний з якісних вузлів і матеріалів, і якщо проводити своєчасний ремонт, міняються витратні матеріали, можна істотно продовжити експлуатаційний термін. Само собою, нормальний стан мотоцикла необхідний для безпечної їзди, тому для кожного мотовласника корисно знати продавців надійних деталей. Купити запчастини для мотоцикла VIPER ZS125J вигідно у перевіреного продавця – компанії Motoring. Запчастини продаються за допомогою інтернет-магазину Motoring, і на цифрових прилавках є такі найменування: карбюратор, картера (пара), котушка запалювання, клапана (пара), кожух передньої зірочки, колінвал, кільця к-т, комутатори, комплект замків та кришка бака, коробка в зборі.

Подробнее...

Корзина

Ваша корзина пуста.