Интерет-магазин мотозапчастей. Украина

motoring2013@gmail.com

мотозапчасти оптом и розницу. Доставка по Украине

Каталог

Новости

Мотоцикл Musstang Region MT150-8

Топовые модели не приходится особо рекламировать, все делают производители, выпуская на рынок идеальные продукты. Конечно, нужно, чтобы потребители узнали о новых товарах, но лучшей рекламой является «сарафанное радио». В 2019 году в среде мотолюбителей распространилась информация, что на смену отличным дорожным мотоциклам Вайпер V150A и Spark SP150R-22 пришла превосходная новинка Musstang Region MT150-8. Новый «Мусстанг» тоже принадлежит к бюджетной серии, но обладает приятным дизайном, качественной сборкой, классной эргономикой. Есть несколько улучшений, которые положительно оценили покупатели модели 2019 г.

Подробнее...

Запчастини для мотоцикла ZONGSHEN ZS200GS

Хороший дорожній і спортивний мотоцикл – знахідка для тисяч шанувальників мотоспорту. Необов'язково брати участь в гонках, досить просто любити їзду на двоколісних машинах. На жаль, але багатьох мотолюбителів зупиняє від придбання висока ціна мотоциклів, особливо тих, які мають сучасний дизайн. Ясно, що купити мотоцикл типу старої «Яви» можна за низькою ціною, але плюсів в такому рішенні небагато. На щастя для мотогонщиків, у продажу з недавніх пір є хороші дорожні і спортивні мотоцикли китайського виробництва, а деякі моделі поєднують два класи. До таких недорогих, але якісних машин, відноситься мотоцикл ZONGSHEN ZS200GS, що відрізняється до того ж відмінним дизайном.

Запчастини для мотоцикла ZONGSHEN ZS200GS, як і сам мотобайк, коштують недорого, але можна заощадити ще більше, якщо звернутися в онлайн-маркет. Купити запчастини для мотоцикла ZONGSHEN ZS200GS за найнижчою ціною можна в інтернет-магазин Motoring. Тут продаються такі товари, як: заспокоювач ланцюга ГРМ, фара, фільтр повітряний тип 1, центральна підніжка, ланцюг 428x118, ланцюг распредвала, шестерня стартера (комплект), шланг гальмівний гідравлічний, електропроводка, елемент повітряного фільтра та ін. Всі запчастини надходять від виробників або офіційних дилерів, минаючи посередників, що знижує вартість, але залишає чудову якість.

Подробнее...

Запчастини для мотоцикла SKYMOTO BERD

Автомобіль в різних модифікаціях – це довгі і короткі подорожі, перевезення великих речей, зручність і комфорт, але почуття свободи може надати інша техніка. Дорожні мотоцикли – це то, що багатьма цінується як ознака справжньої незалежності та відкритості світу. Якщо без філософствувань, то дорожній мотоцикл дозволяє мотолюбителям проїхатися на відстань до 100-200 кілометрів, але для великих переїздів потрібна інша техніка. Звичайно, ніхто не забороняє котити на легкому в управлінні мотобайук SKYMOTO BERD тисячі миль, проте призначення цього мотоцикла – поїздки на роботу або на відпочинок недалеко за межі міста. Дизайн BERD – класичний, управління – просте, конструкція – надійна.

Для максимальної безпеки, яка для мототехніки дуже важлива, потрібно стежити за станом мотоцикла, проходити техогляди, робити ремонти, міняти витратні матеріали. Відмінне місце для покупок деталей – інтернет-магазин Motoring, який спеціалізується на мототоварах. На полицях магазину представлені тисячі найменувань мотозапчастин, серед яких є такі, як: стоп в зборі, зчеплення в зборі, гальмівні колодки задні, гальмівні колодки передні (пара), траверса, трос газу, трос спідометра, трос зчеплення, тяга заднього гальма, тяга кришки заднього колеса.

Подробнее...

Запчастини для мотоцикла VIPER ZUBR

Триколісні мотоцикли з кузовом знайомі нам по робочої конячці – моторолеру «Муравей». Так, моторолер був повільним, зате на його кузов можна було покласти кілька бетонних стовпів і буквально пішки їхати до місця призначення. До сих пір «Муравьи» використовуються дбайливими господарями, які свого часу проводили профілактику і ремонт своїх триколісних робочих конячок. Зараз на зміну радянському моторолеру прийшов китайський апарат – мотоцикл VIPER ZUBR. Триколісний мотоцикл оснащений кузовом з відкидними бортами, є задня швидкість, вантажопідйомність – 750 кг. Ціна китайського «Мурахи» низька, але є деякі недоліки з движком, так що власникові бажано заздалегідь знайти джерело хороших запчастин.

Купити високоякісні запчастини для мотоцикла VIPER ZUBR зручно в спеціалізованому інтернет-магазині Motoring. Тут продаються такі рідкісні деталі, як: сайлентблок маятника 12*25*40.05, сайлентблок заднього колеса, сальник демпфера 25*42*7, сальник переднього колеса 20*37*7, сальник правої кришки картера 16*28*7, сідло, сигнал, спідометр, стартер, скло обтічніка. Звичайно, асортимент включає ще сотні деталей, як для триколісного VIPER ZUBR, так і для інших китайських мотоциклів.

Подробнее...

Запчастини для мотоцикла GEON X-ROAD

GEON X-ROAD – мотобайк для доріг і бездоріжжя, недарма він офіційно виробником названий як «мотоцикл подвійного призначення». Комфортні сидіння, підніжки для пасажирів і велика платформа для багажника допомагають в міських умовах, а високий кліренс, маятник з моноамортизатором, захист рук за допомогою алюмінієвого каркаса корисні на ґрунті, в полях і лісах. По-простому, на байці GEON X-ROAD можна комфортно їздити по місту, з пасажиром і багажем, але також без проблем можна політати на крутих скачках або розкидати бруд з-під коліс. Хороших універсальних мотоциклів трохи, зазвичай вони гірше спеціалізованих по різних параметрах, але GEON X-ROAD – виключення з негативного правила.

Через активну експлуатацію деталі мотоцикла швидше виходять з ладу, тому мотолюбителям корисно знати перевірених продавців. В Україні провідна роль у продажу мотозапчастин належить компанії Motoring, а купити запчастини для мотоцикла GEON X-ROAD можна в однойменному інтернет-магазині. Довгі роки цілеспрямованої роботи в одному напрямку дозволила компанії знайти кращих постачальників, отримувати товари прямо від виробників. Ціна запчастин низька, асортимент – просто величезний. В інтернет-магазині Motoring можна купити такі запчастини, як: пружина центральної опори, регулятор напруги, гумовий заспокоювач ланцюга приводу, реле поворотів, реле стартера, кермо, ручка гідравлічна переднього гальма A, ручка зчеплення, ручки газу, рибки керма (пара).

Подробнее...

Корзина

Ваша корзина пуста.