Интерет-магазин мотозапчастей. Украина

motoring2013@gmail.com

мотозапчасти оптом и розницу. Доставка по Украине

Каталог

Запчастини для мотоцикла VIPER ZUBR

Триколісні мотоцикли з кузовом знайомі нам по робочої конячці – моторолеру «Муравей». Так, моторолер був повільним, зате на його кузов можна було покласти кілька бетонних стовпів і буквально пішки їхати до місця призначення. До сих пір «Муравьи» використовуються дбайливими господарями, які свого часу проводили профілактику і ремонт своїх триколісних робочих конячок. Зараз на зміну радянському моторолеру прийшов китайський апарат – мотоцикл VIPER ZUBR. Триколісний мотоцикл оснащений кузовом з відкидними бортами, є задня швидкість, вантажопідйомність – 750 кг. Ціна китайського «Мурахи» низька, але є деякі недоліки з движком, так що власникові бажано заздалегідь знайти джерело хороших запчастин.

Купити високоякісні запчастини для мотоцикла VIPER ZUBR зручно в спеціалізованому інтернет-магазині Motoring. Тут продаються такі рідкісні деталі, як: сайлентблок маятника 12*25*40.05, сайлентблок заднього колеса, сальник демпфера 25*42*7, сальник переднього колеса 20*37*7, сальник правої кришки картера 16*28*7, сідло, сигнал, спідометр, стартер, скло обтічніка. Звичайно, асортимент включає ще сотні деталей, як для триколісного VIPER ZUBR, так і для інших китайських мотоциклів.

Процес купівлі простий, в ньому розбереться навіть недосвідчений в онлайн-торгівлі споживач. Спочатку відвідувач заходить на головну сторінку інтернет-магазину Motoring, потім переходить в каталог. Зайти можна в розділ з моделлю мотоцикла або в підрозділ з найменуванням товару по групах. Далі можна відсортовувати деталі за ціною або найменуванню, як кому зручно. Однак якщо немає бажання перебирати продукцію самостійно, можна купити запчастини для мотоцикла VIPER ZUBR за допомогою менеджерів компанії.

Корзина

Ваша корзина пуста.

Товар по группам