Интерет-магазин мотозапчастей. Украина

motoring2013@gmail.com

мотозапчасти оптом и розницу. Доставка по Украине

Каталог

Запчастини для мотоцикла GEON X-ROAD

GEON X-ROAD – мотобайк для доріг і бездоріжжя, недарма він офіційно виробником названий як «мотоцикл подвійного призначення». Комфортні сидіння, підніжки для пасажирів і велика платформа для багажника допомагають в міських умовах, а високий кліренс, маятник з моноамортизатором, захист рук за допомогою алюмінієвого каркаса корисні на ґрунті, в полях і лісах. По-простому, на байці GEON X-ROAD можна комфортно їздити по місту, з пасажиром і багажем, але також без проблем можна політати на крутих скачках або розкидати бруд з-під коліс. Хороших універсальних мотоциклів трохи, зазвичай вони гірше спеціалізованих по різних параметрах, але GEON X-ROAD – виключення з негативного правила.

Через активну експлуатацію деталі мотоцикла швидше виходять з ладу, тому мотолюбителям корисно знати перевірених продавців. В Україні провідна роль у продажу мотозапчастин належить компанії Motoring, а купити запчастини для мотоцикла GEON X-ROAD можна в однойменному інтернет-магазині. Довгі роки цілеспрямованої роботи в одному напрямку дозволила компанії знайти кращих постачальників, отримувати товари прямо від виробників. Ціна запчастин низька, асортимент – просто величезний. В інтернет-магазині Motoring можна купити такі запчастини, як: пружина центральної опори, регулятор напруги, гумовий заспокоювач ланцюга приводу, реле поворотів, реле стартера, кермо, ручка гідравлічна переднього гальма A, ручка зчеплення, ручки газу, рибки керма (пара).

Для замовлення товару треба вибрати потрібні запчастини в каталозі. Зробити це неважко, товари розташовані як по категоріям запчастин, так і за належністю до конкретних мотоциклів. Відсортувати запчастини для мотоцикла GEON X-ROAD можна по надходженню, ціною, назвою або артикулу

Корзина

Ваша корзина пуста.

Товар по группам