Интерет-магазин мотозапчастей. Украина

motoring2013@gmail.com

мотозапчасти оптом и розницу. Доставка по Украине

Каталог

Запчастини для мотоцикла VIPER V250VXR

Злетіти на мотоциклі вище одноповерхового будинку – для рядового мотолюбителя ця мрія навряд чи здійсненна, та й ризикувати здоров'ям не слід. Однак відчути насолоду від їзди на мотобайку класу ендуро може кожен шанувальник двоколісних машин. Основна проблема з купівлею кросових мотобайків – їх висока вартість, і одна справа, коли дорогі машини купують для змагань, але коли купляють для себе, то для проби витратити десятки тисяч доларів або євро готовий далеко не кожен. У цьому сенсі пропозиція китайських мотовиробників – відмінний шанс покатати на недорогому повноразмерному байці, і яскравий приклад – моторикл VIPER V250VXR.

Ендуро V250VXR підходить для новачків гонок, він легко управляється, добре маневрує, чудово тримає трасу. До кросовому байку особливі вимоги і особливий догляд. Запчастини для мотоцикла VIPER V250VXR слід міняти ще до того, як вони виходять з ладу, щоб убезпечити себе і колег по трасі. Якісні деталі продаються в спеціалізованих магазинах, і в інтернет-магазині Motoring можна купити запчастини для мотоцикла VIPER V250VXR самих різних найменувань. В асортименті є такі деталі: підшипник переднього колеса 6301, підшипник керма, поршневі, поршневі комплект, привід спідометра, прокладки великий набір, прокладки малий набір, пружина бічної опори, пружина жабки гальма.

Щоб купити запчастини для мотоцикла VIPER V250VXR треба зайти на сайт інтернет-магазину Motoring і починати вибір товарів. Шукати потрібні деталі нескладно, є сортування по новизні, ціною та іншими показниками, але є ще один варіант підбору запчастин – консультація з менеджерами компанії. Досвідчені співробітники підберуть і запропонують кілька варіантів або один, якщо деталь вузькоспеціалізована або виготовляється одним виробником.

Корзина

Ваша корзина пуста.

Товар по группам